HOME OF THE WOOD

HOME OF THE WOOD предлага изграждане на покриви, дървени конструкции, екстериор от дърво, дървени навеси на тераси в София и Пловдив.

HOME OF THE WOOD - Infocall.bg
HOME OF THE WOOD - Infocall.bg
град София-Център
HOME OF THE WOOD - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Екстериор от дърво Пловдив и София

HOME OF THE WOOD е лидер на пазара за покривни конструкции в България. Фирмата разполага със собствена производствена база за обработка и съхранение на висококачествен дървен материал.

Ние предлагаме цялостно решение за вашия покрив, беседка или друг тип лека дървена конструкция с най-високо ниво на вложени материали.

До днес имаме натрупан дългогодишен опит в тази област, оценен от нашите клиенти и партньори. При нас работят висококвалифицирани специалисти, инженери и монтажници, което гарантира качеството на извършената услуга.

Покривите с дървена конструкция заемат голям процент от покривите на жилищни, обществени, търговски и промишлени сгради в България. Те са икономически изгодни, с привлекателен външен вид и са приложими в райони с обилни снеговалежи. Освен това, представляват един от старите типове покриви и са подходящи за реставриране на стари къщи.

Съвременните продукти и технологии вложени в изработката на покриви привличат вниманието на много потребители. Те предлагат разнообразие от типове, цветове и форми като крайни покрития /керемиди/, за да задоволят изискванията на различни архитектурни стилове, съчетани с най - новите изисквания за устойчивост на различните климатични условия и удължен експлоатационен срок.

В наше лице може да намерите верен партньор с професионален и индивидуален подход при изграждането на вашия покрив, гараж, беседка или навес.

Екстериор от дърво Пловдив и София - HOME OF THE WOOD
Ключови думи: покриви Пловдив, дървени конструкции Пловдив, навеси Пловдив, екстериор от дърво Пловдив, дървени навеси на тераси Пловдив, покриви София, дървени конструкции София, навеси София, екстериор от дърво София, дървени навеси на тераси София
Етикети: Дървени конструкции, Складово оборудване
Тази страница е посетена 1006 пъти.
Общо посещение на профила: 3220.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка