Ядки и кафе

Магазин Ядки и Кафе предлага мляно кафе и кафе на зърна, еспресо, пресни сурови и печени ядки. Обектът се намира в центъра на град Варна - бул. Владислав Варненчик.

Рейтинг 5
Ядки и кафе - Infocall.bg
Ядки и кафе - Infocall.bg
Ядки и кафе - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

За нас

Алкан Систем ООД е новосъздадена фирма 2017 година, която развива дейността си в областта на търговията на едро и дребно с хранителни продукти на крайният потребител. Работи в партньорство с дългогодишни и утвърдени на пазара производители и упражняващи дистрибуция фирми в основният бранш на фирмата. 

Магазин за „Ядки и Кафе” е основният представител на фирма Алкан Систем ООД.

Тук се предлага богат асортимент от сертифицирани хранителни и питателни продукта отговарящи на изискванията за качество и отлично обслужване на клиентите. Основните асортименти, с които разполага „Ядки и кафе”, са насипни печени, сурови, зърнени ядки, кафе на зърна и еспресо, като печените ядки се съхраняват в  топла витрина с определената средна температура подходяща за всеки вид ядка. Също така се предлагат над десет вида от най-популярните и качествени видове насипно кафе, което може да се комбинира от два до осем компонента по желание на клиента и да се смели на място, благодарение на професионалната кафемелачка DEMAK с тридесет степени за смилане на кафе зърна.

Магазин „Ядки и Кафе” предразполага клиентите да изпият сутрешното или следобедното си кафе, като се насладят на вкуса и аромата от бързо приготвеното Espresso на Lavazza Еspresso Point, Nescafe Alegria и традиционното турско варено кафе, което е готово за 58 сек.

Не на последно място имате възможността да подсладите и допълните към кафето си нещо сладко от рода на винаги пресните домашни сладки, турски локуми, баклави, пишманета, различни видове тахани, мед и масла на KOSKA 1907, само една малка част от богатата турска кулинария!

Заповядайте при нас !!! 

За нас - Ядки и кафе
За нас - Ядки и кафе - изображение 1За нас - Ядки и кафе - изображение 2За нас - Ядки и кафе - изображение 3
Ключови думи: продажба мляно кафе Варна Център, продажба кафе на зърна Варна Център, продажба пресни сурови ядки Варна Център, продажба печени ядки Варна Център, продажба кафе еспресо Варна Център
Етикети: Кафе еспресо, Ядки
Тази страница е посетена 7002 пъти.
Общо посещение на профила: 14380.
Телефонен номер е поискан 93 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка