Йовис ЕООД

Йовис ЕООД извършва изработка на мебели по поръчка, ремонт и тапициране на столове, мека и кухненска мебел в София, Център.

Infocall.bg
Йовис ЕООД - Infocall.bg
град София-Център
Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Мебели по поръчка в София

Мебелен производител Йовис ЕООД осигурява на Вашия дом и офис изискани мебели и комфортно обзавеждане в самия център на град София.

Фирмата разполага с необходимото, за да предостави на своя клиент максимално удобство чрез своите изделия. За всяка една поръчка се ангажира вниманието на моделиер конструктор, мебелен дизайнер, дизайнер вътрешно обзавеждане, шивачи и монтажници.

Всяко едно пространство може да се усвои и то по начин, които позволява удобство от висок клас. Произвеждат се мебели за:

  • дом;
  • офис;
  • хотел;
  • заведение.

Първокачествена изработка на мека мебел по проект или по готов модел. Предоставят се професионалните услуги фирмата при тапицирането на мека мебел.

Мебели по поръчка в София - Йовис ЕООД
Мебели по поръчка в София - Йовис ЕООД - изображение 1Мебели по поръчка в София - Йовис ЕООД - изображение 2Мебели по поръчка в София - Йовис ЕООД - изображение 3Мебели по поръчка в София - Йовис ЕООД - изображение 4
Ключови думи: мебели по поръчка София, ремонт мебели София, тапициране столове София, тапициране мека мебел София, изработка мека мебел София
Етикети: Дърводелски услуги, Магазин за мебели, Мебели по поръчка, Тапицерски услуги
Тази страница е посетена 2254 пъти.
Общо посещение на профила: 6349.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка