Почивка | Комплекс Галерия Копривщица

Комплекс Галерия Копривщица разполага с хотел с голяма леглова база, механа, ресторант и семинарна зала. Ресторантът предлага организиране на събития, вкусна храна и жива музика. Комплексът предоставя на своите гости велотуризъм, разходка с файтон и конна езда.

Рейтинг 5
Комплекс Галерия Копривщица - Infocall.bg
Комплекс Галерия Копривщица - Infocall.bg
град Копривщица
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Почивка в град Копривщица

Комплекс Галерия Копривщица е подходящо място както за почивка със семейство и приятели, така и за бизнес мероприятия и семинари.

Комплексът разполага с ресторант с капацитет от 200 места и всеки един клиент е посрещан и изпращан с прословутото българско гостоприемство.

Ресторантът разполага с капацитет от 200 места и всеки един клиент е посрещан и изпращан с прословутото българско гостоприемство.

Комплекс Галерия предлага редица развлечения, като част от тях са:

  • конна езда;
  • велотуризъм;
  • офроуд разходка;
  • разходка с файтон;
  • пикник в копривщица;
  • АТВ.

Ако търсите семеен уют и спокойствие, копнеете за тишина и пълноценна почивка, заповядайте да прекарате незабравимо почивните си дни.

Почивка в град Копривщица - Комплекс Галерия Копривщица
Ключови думи: семинарна зала Копривщица, организиране на събития Копривщица, жива музика Копривщица, механа и ресторант Копривщица, велотуризъм Копривщица, разходка с файтон Копривщица, конна езда Копривщица, хотели с голяма леглова база Копривщица, добри ресторанти Копривщица, вкусна храна Копривщица
Етикети: Колоездене , Конна езда, Механа, Музей, Организиране на събития, Развлечения, Ресторант с градина, Хотел
Тази страница е посетена 1384 пъти.
Общо посещение на профила: 5800.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка