Дърводобив и млекопроизводство | Дърводобив Момчилград

Фирма в Момчилград се занимава с дърводобив, търговия с дърва, отглеждане на крави и млекопроизводство. Фирмата разполага с кравеферма и склад за дърва.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Добив на дърва и отглеждане на крави в Момчилград

Фирма развива дейността си в град Момчилград и се занимава с дърводобив и отглеждане на едър рогат добитък за производство на мляко.

Фирмата извършва с добив на дървен материал. Разполага със специализирана техника за добиване на дървесина. Основна дейност на дружеството е търговия с добития дървен материал. Притежава складова база за временно съхранение на дървения материал. Транспортирането от мястото на добиване до складовете на фирмата става със собствени транспортни средства.

Фирмата предлага дърва за огрев и дървен материал, използван най-често в строителството. Насочила е част от дейността си в отглеждането на едър рогат добитък. Разполага с кравеферма за развъждане на крави, използвани за производство на мляко.

Дружеството извършва услуги в областта на:

  • дърводобива;
  • търговия с дървен материал;
  • развъждане на крави;
  • производство и преработка на мляко.
Добив на дърва и отглеждане на крави в Момчилград - Дърводобив Момчилград
Ключови думи: дърводобив Момчилград, търговия с дърва Момчилград, отглеждане крави Момчилград, млекопроизводство Момчилград, дървен материал Момчилград, дърва за огрев Момчилград, склад дърва Момчилград
Етикети: Кравеферма, Склад за дърва
Тази страница е посетена 2735 пъти.
Общо посещение на профила: 6166.
Телефонен номер е поискан 38 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка