Медицински център Шумен

Медицински център Шумен извършва диагностика и лечение на заболявания, лабораторни изследвания. Разполага с отделения, кабинети и аптека.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Медицински център Шумен

Медицински център Шумен е специализирано лечебното заведение за диагностика, медицински изследвания и лечение на заболявания при деца и възрастни.

Медицински център Шумен има за цел да задоволи нуждите и очакванията на своите пациенти, чрез своевременност и качество на извършената медицинска помощ.

В Медицински център Шумен се извършва пълна гама от лабораторни медицински изследвания за диагностика и проследяване на различни болестни състояния на пациентите. Лечебното заведение разполага с микробиологична и клинична лаборатория, отделение образна диагностика и лаборатория медицинска паразитология.

Основната цел висококвалифицираните лекари е насочена към осигуряване на качествена болнична помощ, съответна на общоприетите стандарти, която включва диагностични, лечебни и рехабилитационни дейности.

Медицински център Шумен - Медицински център Шумен
Ключови думи: диагностика заболявания Шумен, лечение заболявания Шумен, медицински изследвания Шумен
Етикети: Медицински лабораторни изследвания, Медицински център, Преглед при личен лекар
Тази страница е посетена 3039 пъти.
Общо посещение на профила: 6499.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка