Профилактични прегледи в Ямбол - Дианамед 2001

В медицински център Дианамед 2001 Ямбол се извършват профилактични прегледи.

Дианамед 2001 - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Профилактични прегледи в Ямбол

В медицински център Дианамед 2001 град Ямбол се извършват профилактични прегледи на деца и възрастни. Според своята възраст, всяко едно лице подлежи на преглед на определен период от време. Според възрастта на лицето се извършват и различни видове изследвания, част от прегледа. 

Профилактичният преглед се провежда по различен начин за лицата под 18 години, тези между 18 и 50 и за възрастните над 50 години. Чрез профилактичния преглед се цели да се установи общото здравословно състояние на лицето. Провеждат се изследвания на кръв и урина, проверява се нивото на кръвната захар, нивото на кръвно налягане, прави се ЕКГ. 

Други изследвания, които се извършват, са определяне нивото на холестерола, триглицериди и мамография. При наличие на рискови фактори, преглеждащият лекар може да назначи и допълнителни изследвания и преглед от специалист в съответната област.

Чрез детските профилактични прегледи се установява развитието на децата. В това число се включва развитието на опорно-двигателната система, измерва се ръста и теглото, проверява се зрителната острота и други.

Автор:

Профилактични прегледи в Ямбол - Дианамед 2001
Подобни от категорията
Още дейности предлагани от Дианамед 2001
Ключови думи за услугата: профилактични прегледи Ямбол, профилактични прегледи деца Ямбол, профилактични прегледи възрастни Ямбол, изследвания кръв Ямбол
Тази страница е посетена 1004 пъти.
Общо посещение на профила: 19441.
Телефонен номер е поискан 433 пъти.