Метални изделия Плевен | Метал Груп Елит 2006 ЕООД

Метал Груп Елит 2006 извършва производство и търговия с метали, метални изделия и конструкции. Разполага с офис в София и производствена база в Плевен.

Метал Груп Елит 2006 ЕООД - Infocall.bg
Метал Груп Елит 2006 ЕООД - Infocall.bg
град София-Лозенец
Метал Груп Елит 2006 ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство на метални конструкции в София и Плевен

Метал Груп Елит 2006 развива дейност в сферата на производството и продажбата на метали и метални конструкции. Дружеството е специализирано и във внос и износ на стомани в широка гама от марки и размери.

В производствения процес се използват различни видове стомана: въглеродна, конструкционна, инструментална, легирана, бързорежеща, лагерна, неръждаема.

В наличност се поддържа достатъчно количество различни размери:

  • арматура;
  • винкел;
  • квадрати;
  • кръгъл прокат;
  • листова стомана;
  • профил;
  • тръби;
  • шестостен;
  • шини.

Метал Груп Елит 2006 разполага със собствена складова база, разположена на територията на град Плевен. Обектът е оборудван с необходимите машини за изработването на метални изделия, валове и заготовки. На изработка подлежат и нестандартни профили и детайли по задания и чертежи на клиента.

Закаляването на металните изделия се извършва в специално пригодени за целта пещи.

Производственият процес е сертифициран по ISO 9001, като задължително се извършват периодични проверки както на качеството на стоманените изделия, така и на правилата за труд и безопасност.

Автор:

Производство на метални конструкции в София и Плевен - Метал Груп Елит 2006 ЕООД
Производство на метални конструкции в София и Плевен - Метал Груп Елит 2006 ЕООД - изображение 1Производство на метални конструкции в София и Плевен - Метал Груп Елит 2006 ЕООД - изображение 2Производство на метални конструкции в София и Плевен - Метал Груп Елит 2006 ЕООД - изображение 3Производство на метални конструкции в София и Плевен - Метал Груп Елит 2006 ЕООД - изображение 4
Ключови думи: търговия метали София Лозенец, търговия метали Плевен, производство метални конструкции Плевен, производство метални конструкции София Лозенец, производство метални изделия Плевен, производство метални изделия София Лозенец, метални конструкции София Лозенец, метални конструкции Плевен
Етикети: Изграждане метални конструкции, Метални изделия , Складове за метали
Тази страница е посетена 10788 пъти.
Общо посещение на профила: 18485.
Телефонен номер е поискан 137 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка