Селскостопанска продукция Силистра

Земеделски производител Силистра се занимава с растениевъдство и животновъдство. Дружеството отглежда зърнени и бобови растения (ечемик, жито и слънчоглед), както и друга земеделска продукция.

Infocall.bg
Селскостопанска продукция Силистра - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Растениевъдство и животновъдство в Силистра

Земеделски производител Силистра се занимава с растениевъдство и животновъдство. Дружеството извършва производство, реализация и преработка на земеделска продукция, като предимно отглежда зърнени и бобови, включващи:

  • ечемик;
  • жито;
  • слънчоглед.

Благодарение на техниката, особености на климата и почвите, отглежданите зърнени и бобови растения са с изключително високо качество.

Ечемик, жито и слънчоглед са малка част културите, отглеждани и реализирани на пазара от земеделски производител Силистра. Производството на предлаганата селскостопанска продукция, отговаря на изискванията за качество и безопасност.

Земеделският производител извършва стопански услуги по арендуване и наемане на земеделска земя в землищата общината.

Растениевъдство и животновъдство в Силистра - Селскостопанска продукция Силистра
Растениевъдство и животновъдство в Силистра - Селскостопанска продукция Силистра - изображение 1Растениевъдство и животновъдство в Силистра - Селскостопанска продукция Силистра - изображение 2Растениевъдство и животновъдство в Силистра - Селскостопанска продукция Силистра - изображение 3Растениевъдство и животновъдство в Силистра - Селскостопанска продукция Силистра - изображение 4
Ключови думи: жито Силистра, растениевъдство Силистра, земеделски производител Силистра, зърнени растения Силистра, бобови растения Силистра, отглеждане земеделска продукция Силистра,
Етикети: Бобови култури, Ечемик, Земеделие, Земеделски производител, Зърнени култури, Отглеждане на животни, Селскостопанска продукция , Слънчоглед
Тази страница е посетена 10608 пъти.
Общо посещение на профила: 18586.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка