Общежитие за ученици | ООС Младост

ОСС Младост е общежитие за средношколци от интернатен тип в град Силистра. Извършва прием на деца и техните родители.

ООС Младост - Infocall.bg
ООС Младост - Infocall.bg
ООС Младост - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Обединено общежитие за средношколци в Силистра

ООС Младост е обединено общежитие за средношколци в Силистра. То е интернат с общинско финансиране, в който се извършва прием на деца от прогимназиална и гимназиална възраст.

Общежитие ООС Младост в град Силистра е дало дом на хиляди деца. Започва да работи през 1959 година по решение на окръжното, партийното и държавното ръководство.

Общежитие ООС Младост в град Силистра приема своите първи ученици на 1 септември 1964 година. През 1991 година общежитието е преименувано на Обединено общежитие за средношколци Младост.

От 2007 г. финансирането се осъществява чрез утвърждаване на Единен разходен стандарт за издръжка на един ученик, за делегирани държавни дейности.

За учебната 2015 - 2016 година, 240 ученици и техните родители предпочетоха Обединено общежитие за средношколци Младост, като най-добро място за обучение, възпитание и отдих.

ООС Младост е малка, но неделима част от образователната структура на Община Силистра и достоен партньор на учебните заведения в града. Адекватно реагира на промените в образователната сфера, провеждайки политика за подкрепа на личното развитие и израстване на младите хора.

Автор:

Обединено общежитие за средношколци в Силистра - ООС Младост
Обединено общежитие за средношколци в Силистра - ООС Младост - изображение 1Обединено общежитие за средношколци в Силистра - ООС Младост - изображение 2Обединено общежитие за средношколци в Силистра - ООС Младост - изображение 3Обединено общежитие за средношколци в Силистра - ООС Младост - изображение 4
Ключови думи: общежитие ученици Силистра, прием общежитие Силистра, обединено общежитие средношколци Силистра, прием деца общежитие Силистра, прием общежитие Силистра
Етикети: Общежитие
Тази страница е посетена 7634 пъти.
Общо посещение на профила: 10865.
Телефонен номер е поискан 92 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка