Транспортиране пратки и товари РАНОБУДНИК ЕТ

ЕТ Ранобудник - Петър Мартинов извършва транспортиране на пратки и товари в границите на страната и Европа. Фирмата разполага с автопарк в град София.

РАНОБУДНИК ЕТ - Infocall.bg
РАНОБУДНИК ЕТ - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Транспортиране пратки и товари

ЕТ Ранобудник - Петър Мартинов предлага извършване на международен и вътрешен транспорт, с лични, товарни автомобили. Дружеството разполага с автопарк на улица Висо 41 в град София.

ЕТ Ранобудник предлага транспортни услуги, дизелово гориво и охраняем паркинг в своя автопарк, отговарящ на всички стандарти и изисквания по техническото оборудване от ЕС. В цената на транспортните услуги, предлагани от Ранобудник се включва застраховка към ЗАД ДЗИ, които представляват застраховки живот, туристически застраховки, медицинска застраховка, имуществена застраховка, автокаско, гражданска отговорност и карго за товара.

Автомобилите на ЕТ Ранобудник са оборудвани с модерна технология и системи за следене и контрол на пратките.

От основаването си до сега компанията се развива и вече се е превърнала в надежден и сигурен партньор за множество фирми в страната. Чрез предлаганите от Ранобудник конкурентни цени, коректно и качествено отношение, изпълнение на сроковете и гаранция за състоянието на пратките ЕТ Ранобудник си спечелва нови партньори с всеки изминал ден.

Транспортиране пратки и товари - РАНОБУДНИК ЕТ
Транспортиране пратки и товари - РАНОБУДНИК ЕТ - изображение 1Транспортиране пратки и товари - РАНОБУДНИК ЕТ - изображение 2Транспортиране пратки и товари - РАНОБУДНИК ЕТ - изображение 3Транспортиране пратки и товари - РАНОБУДНИК ЕТ - изображение 4
Етикети: Товарни автомобили, Транспорт извънгабаритни товар, Фирми транспортни услуги
Тази страница е посетена 1673 пъти.
Общо посещение на профила: 3334.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка