Ресторант Българи

Ресторант Българи предлага българска кухня в град София, Център. Като изискван ресторант е подходящ за бизнес срещи, семейни празненства, фирмени партита и организиране на тържества.

Ресторант Българи - Infocall.bg
Ресторант Българи - Infocall.bg
град София-Център
Ресторант Българи - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Традиционна българска кухня в София-Център

Ресторант Българи предлага традиционна българска кухня, поднесена в изискана и уютна атмосфера. Ресторантът се намира в центъра на град София и разполага с три отделни салона и зелена градина с растения, идеалното място за закуска, обяд или вечеря.

Ресторант Българи предлага отлично приготвена традиционна българска кухня и разполага с богат избор от различни ястия в своето меню, приготвени и поднесени в изискваната атмосфера на аристократичния дух на следосвобожденска София края на 19 и началото на 20 век.

Градината на ресторанта е изпълнена с растения и е отличното място за отдих по време на вашето сутрешно кафе, обяд или вечеря.

Освен градината ресторант Българи разполага със салони, разположени на 3 нива, всеки от които е изпълнен с автентични произведения на изкуството, картини и пластики, оригинални предмети и фотоси.

Гостите на Ресторант Българи ще се насладят на ненатрапчивата автентична атмосфера, напомняща за вековната история на Сердика и ще останат с приятно и леко усещане, изпълнени с очакване за ново посещение при нас.

Автор:

Традиционна българска кухня в София-Център - Ресторант Българи
Традиционна българска кухня в София-Център - Ресторант Българи - изображение 1Традиционна българска кухня в София-Център - Ресторант Българи - изображение 2Традиционна българска кухня в София-Център - Ресторант Българи - изображение 3Традиционна българска кухня в София-Център - Ресторант Българи - изображение 4

Сграда на Ресторант Българи

Сградата на Ресторант Българи е с почти вековна история, като през 1922 година бива построена от генерал Мустаков, началник - щаб на девета Плевенска пехотна дивизия.

След разрушението на Берлинската стена домът на семейство Мустакови се превръща в ресторант. Къщата е внимателно и прецизно реставрирана, като изцяло е запазена автентичната атмосфера и аристократичния дух.

Автор:

Сграда на Ресторант Българи - Ресторант Българи

Лятна градина на Ресторант Българи в София

Ресторант Българи предлага отлично приготвена традиционна българска кухня и разполага с богат избор на различни ястия в своето меню.

Ресторант Българи разполага с лятна градина, която е изпълнена с растения и е отличното място за отдих по време на вашето сутрешно кафе, обяд или вечеря. Ресторантът предлага на своите посетители приятна музика.

Гостите на Ресторант Българи могат да се насладят на автентичната атмосфера и вкусната традиционна българска кухня.

Автор:

Лятна градина на Ресторант Българи в София - Ресторант Българи
Ключови думи: ресторант София Център, ресторант българска кухня София Център, ресторант бизнес срещи София Център, ресторант семейни празненства София Център, ресторант фирмени партита София Център, изискан ресторант София Център, организиране тържества София Център
Етикети: Организиране на събития, Ресторант с градина
Тази страница е посетена 9681 пъти.
Общо посещение на профила: 14227.
Телефонен номер е поискан 51 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка