Оранжерийни зеленчуци | Росела АД

Росела АД - производство и продажба на оранжерийни краставици. Фирмата разполага със зеленчукови оранжерии в Симитли и борса за зеленчуци в град София, Слатина.

Рейтинг 4
Росела АД - Infocall.bg
Росела АД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Производство на оранжерийни зеленчуци в Симитли

Росела АД - отглеждане и продажба на висококачествени холандски сортове краставици в град Симитли. Дружеството е утвърден производител на екологично чисти зеленчуци.

Сортовете краставици, които се произвеждат и продават са:

  • Премиум;
  • Лустик;
  • Камаро;
  • Пролог;
  • Вердон;
  • Червелло;
  • Бонканале.

Продукцията на фирмата е сертифицирана по международната система GLOBALG.A.P. Нейната реализация се извършва както в град Симитли, така и в град София, Борса Слатина и на Европейския пазар.

Използваните от фирмата оранжерии в град Симитли са едни от първите в страната. Те функционират на принципа на използването на геотермални води за производството на зеленчуци. След модернизация в периода от 2004 до 2008 година, оранжериите се превръщат в едни от най-модерните и автоматизирани на Балканите. Общата площ на обектите е 48 декара.

Автор:

Производство на оранжерийни зеленчуци в Симитли - Росела АД
Производство на оранжерийни зеленчуци в Симитли - Росела АД - изображение 1Производство на оранжерийни зеленчуци в Симитли - Росела АД - изображение 2Производство на оранжерийни зеленчуци в Симитли - Росела АД - изображение 3Производство на оранжерийни зеленчуци в Симитли - Росела АД - изображение 4
Ключови думи: оранжерийни зеленчуци Симитли, производство оранжерийни зеленчуци Симитли, продажба оранжерийни краставици Симитли, продажба оранжерийни краставици София Слатина, оранжерийно производство Симитли, оранжерийни краставици Симитли, оранжерийни краставици София Слатина, зеленчукови оранжерии Симитли, борса зеленчуци София Слатина, търговия краставици Симитли
Етикети: Био зеленчуци, Борса за плодове и зеленчуци, Оранжерийни краставици, Оранжерийно производство, Разсадник
Тази страница е посетена 12736 пъти.
Общо посещение на профила: 23451.
Телефонен номер е поискан 375 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка