Специализирана болница | СБР Стайков и фамилия ЕООД

Специализирана болница за рехабилитация СБР Стайков и фамилия в к.к. Слънчев бряг разполага с лекари в областта на физикалната и рехабилитационната медицина, ревматология и нефрология.

СБР Стайков и фамилия ЕООД - Infocall.bg
СБР Стайков и фамилия ЕООД - Infocall.bg
град Слънчев Бряг
СБР Стайков и фамилия ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Специализирана болница за рехабилитация в Слънчев бряг-Несебър

Специализирана болница за рехабилитация СБР Стайков и фамилия се намира в к.к. Слънчев бряг, община Несебър. В лечебното заведение се извършва лечение на физикални и други заболявания.

В СБР Стайков и фамилия работи екип от висококвалифицирани лекари и специалисти в следните области:

  • физикална и рехабилитационна медицина;
  • вътрешни болести;
  • нервни болести;
  • кардиология;
  • ревматология;
  • нефрология;
  • ендокринология.

Те работят по съвременни методи за лечение и възстановяване на пациентите. Разполагат с модерна апаратура и оборудване за извършването на рехабилитационните процедури. Специализирана болница за рехабилитация СБР Стайков има кабинет за функционална диагностика с ехограф, ехокардиограф, ФТР - силомер, ъгломер.

Лечебното заведение разполага и със специализирани сектори за електро и светлолечение, термотерапия и луголечение, аерозолотерапия и кинезитерапия. За работа с пациентите има два напълно оборудвани салона за лечебна физкултура, лечебна гимнастика.

В СБР Стайков се извършват и цялостни и частични лечебни масажи, като част от рехабилитацията и възстановяването на пациентите.

Специализирана болница за рехабилитация в Слънчев бряг-Несебър - СБР Стайков и фамилия ЕООД
Специализирана болница за рехабилитация в Слънчев бряг-Несебър - СБР Стайков и фамилия ЕООД - изображение 1Специализирана болница за рехабилитация в Слънчев бряг-Несебър - СБР Стайков и фамилия ЕООД - изображение 2Специализирана болница за рехабилитация в Слънчев бряг-Несебър - СБР Стайков и фамилия ЕООД - изображение 3Специализирана болница за рехабилитация в Слънчев бряг-Несебър - СБР Стайков и фамилия ЕООД - изображение 4
Ключови думи: болница рехабилитация Слънчев бряг Несебър, кинезитерапия Слънчев бряг Несебър, физиотерапия Слънчев бряг Несебър, рехабилитация Слънчев бряг Несебър, лечебен масаж Слънчев бряг Несебър, специализирана болница рехабилитация Слънчев бряг Несебър
Етикети: Болници, Добър кинезитерапевт, Кинезитерапия, Лечебен масаж
Тази страница е посетена 18877 пъти.
Общо посещение на профила: 40331.
Телефонен номер е поискан 518 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка