Алуминиеви профили Търговище | Скаймет ЕООД

Скаймет ЕООД извършва производство на алуминиеви лайсни, профили и аксесоари за интериорен и екстериорен дизайн. Изработват се лайсни за стъпала, тераси, фаянс, теракота и прагови лайсни. Производствената база се намира в село Руец, област Търговище.

Скаймет ЕООД - Infocall.bg
Скаймет ЕООД - Infocall.bg
Скаймет ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Алуминиеви профили в Търговище

Фирма Скаймет ЕООД е основана през 2010 година. Основната дейност е производство на продукти от алуминий: лайсни и аксесоари за интериорен и екстериорен дизайн.

Производствената база на дружеството е оборудвана с техника и машини, позволяващи спазване на всички европейски изисквания и стандарти за производство. Тя се намира в село Руец, което е само на няколко километра от град Търговище. На клиентите се предлага възможността за избор относно размерите на алуминиевите детайли.

Продуктите се предлагат в широка цветова гама. Извършва се елоксация на алуминия, като по време на самия процес може да се избере и добави желан цвят.

Продуктовата гама на Скаймет ЕООД включва:

  • прагови лайсни;
  • лайсни за стъпала и тераси;
  • лайсни за фаянс и теракота;
  • профили за прагове;
  • профили със скрити види;
  • профили за паркет и ламинат;
  • профили за килими.

Информация относно цени и продуктови детайли може да получите на посочените контакти в обект Производствена база за алуминиеви лайсни.

Автор:

Алуминиеви профили в Търговище - Скаймет ЕООД
Алуминиеви профили в Търговище - Скаймет ЕООД - изображение 1Алуминиеви профили в Търговище - Скаймет ЕООД - изображение 2Алуминиеви профили в Търговище - Скаймет ЕООД - изображение 3Алуминиеви профили в Търговище - Скаймет ЕООД - изображение 4
Ключови думи: алуминиеви профили Търговище, лайсни стъпала Търговище, лайсни тераси Търговище, лайсни фаянс Търговище, лайсни теракота Търговище, алуминиеви лайсни Търговище, производствена база алуминиеви лайсни Руец Търговище
Етикети: Интериорен дизайн, Складове за метали
Тази страница е посетена 6562 пъти.
Общо посещение на профила: 16939.
Телефонен номер е поискан 144 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка