Дамска конфекция в Русе | Стеса

Шивашка фирма Стеса град Русе извършва производство и износ на дамска конфекция. Фирмата предлага официални и спортни дамски панталони, костюми, поли и друго облекло в различни цветове, размери и от различен материал. Изработват се изделия по поръчка.

Рейтинг 3
Стеса - Infocall.bg
Стеса - Infocall.bg
Стеса - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство и износ на дамска конфекция в Русе

Стеса е шивашка фирма на територията на град Русе, извършваща производство и износ на дамска конфекция. Фирмата е основана през 2007 година и се управлява съвместно от френски и български мениджъри.

Фирма Стеса град Русе произвежда разнообразие от висококачествено дамско облекло, включващо:

  • костюми;
  • поли;
  • сака;
  • панталони.

Произвежданата дамска конфекция е ориентирана предимно за износ за Франция. Клиенти на фирма Стеса са френски модни къщи с име и история в прет-а-порте модата.

Производствената база на шивашка фирма Стеса е с големина 5000 кв.м. Фирмата разполага с над 250 квалифицирани служители, както и с богат набор от машини.

Автор:

Производство и износ на дамска конфекция в Русе - Стеса
Производство и износ на дамска конфекция в Русе - Стеса - изображение 1Производство и износ на дамска конфекция в Русе - Стеса - изображение 2Производство и износ на дамска конфекция в Русе - Стеса - изображение 3Производство и износ на дамска конфекция в Русе - Стеса - изображение 4
Ключови думи: производство дамска конфекция Русе, износ дамска конфекция Русе, дамска конфекция Русе, дамски панталони Русе, дамски костюми Русе, дамско облекло Русе, шивашка фирма Русе
Етикети: Дамска конфекция, Дамско облекло, Шивашка фирма
Тази страница е посетена 18883 пъти.
Общо посещение на профила: 33712.
Телефонен номер е поискан 487 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка