Автосервиз - Стрела 66

Стрела 66 е фирма, която разполага с автосервиз, автомивка и кафе-аперитив в град Левски. Извършва ремонт на леки и тежкотоварни автомобили, външно и вътрешно почистване на автомобили. Сервиза ще откриете в град Левски.

Стрела 66 - Infocall.bg
Стрела 66 - Infocall.bg
Стрела 66 - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Сервиз автомобили в Левски

Стрела 66 е фирма, която разполага с автосервиз, автомивка и кафе-аперитив в град Левски. Фирмата разполага модерна съвременна техника, екип от висококвалифицирани консултанти и сервизни специалисти.

В сервиза на фирма Стрела 66 се извършва ремонт на леки и лекотоварни автомобили. Той е оборудван с необходимата техника и инструменти за извършване на диагностика и ремонт на автомобили. В автомивката на фирмата клиентите могат да получат услуги по цялостно почистване на автомобила бързо и на високо ниво.

Дружеството е изградило имиджа си главно на база на качествените характеристики на извършваните ремонти и на допълнителните, съпътстващи авторемонтната дейност услуги, предлагани на клиентите.

Стрела 66 предлага на едно място професионален Автосервиз и Автомивка (вътрешно и външно почистване) за Вашият автомобил. Може да откриете фирма Стрела 66 в град Левски.

Автор:

Сервиз автомобили в Левски - Стрела 66
Сервиз автомобили в Левски - Стрела 66 - изображение 1Сервиз автомобили в Левски - Стрела 66 - изображение 2Сервиз автомобили в Левски - Стрела 66 - изображение 3Сервиз автомобили в Левски - Стрела 66 - изображение 4
Ключови думи: автосервиз Левски, сервиз автомобили Левски, автомивка Левски, ремонт автомобили Левски, ремонт тежкотоварни автомобили Левски, автомивка Левски
Етикети: Автокъща, Автосервиз, Регулиране на фаровете, Ремонт на кола, Сервиз за камиони
Тази страница е посетена 7865 пъти.
Общо посещение на профила: 14926.
Телефонен номер е поискан 350 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка