Т и Д Инженеринг ЕООД

Т и Д Инженеринг - изграждане на индустриални мрежи, разработка на енергийни проекти и автоматизация, реконструкции на подстанции, проектиране на релейни и контролни табла, инженерингова дейност в град Варна.

Рейтинг 5
Т и Д Инженеринг ЕООД - Infocall.bg
Т и Д Инженеринг ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Изграждане индустриални мрежи във Варна

 

Т и Д Инженеринг ЕООД е създадена през 2004 година в град Врана. Офисът на фирмата се намира в квартал Изгрев. Дружеството извършва инженеринг в областта на електротехниката, енергетиката и електрониката, като обхваща сфери от производството, проектирането и услугите. Т и Д Инженеринг ЕООД извършва услуги в области като:

  • инженерингова дейност в областта на електрониката, енергетиката и електротехниката;
  • изграждане на индустриални мрежи от програмируеми контролери и средства за автоматизацията;
  • изграждане на системи за телесигнализация и телеуправление в индустрията и енергетиката;
  • електромонтаж, панел билдинг и сервиз;
  • разработка на специализиран софтуер;
  • производство на специализирани контролери и необходимото програмно осигуряване за тях;
  • модернизация и реконструкция на кранове;
  • реконструкция на силови и възлови подстанции - пълен инженеринг с проектиране и изграждане до ключ;
  • програмиране и настройка на SCADA и PLC системи;
  • изчисления за токове на късо съединение и токове на земно съединение, енергийното натоварване на различни промишлени обекти, настройки на релейни защити, избор на силова и контролна апаратура.

Т и Д Инженеринг разполага с квалифицирани инженери и монтажници, с опит и знания в различни области и направления, като релейни защити, проектиране, производство и автоматизация. Благодарение на техния професионализъм и качество на работа, фирмата се е наложила като надежден инженерингов партньор и системен интегратор. Тя изгражда и внедрява SCADA системи и продукти за индустриална автоматизация на фирми, като Сименс и Шнайдер Електрик.

 

Автор:

Изграждане индустриални мрежи във Варна - Т и Д Инженеринг ЕООД
Изграждане индустриални мрежи във Варна - Т и Д Инженеринг ЕООД - изображение 1Изграждане индустриални мрежи във Варна - Т и Д Инженеринг ЕООД - изображение 2Изграждане индустриални мрежи във Варна - Т и Д Инженеринг ЕООД - изображение 3Изграждане индустриални мрежи във Варна - Т и Д Инженеринг ЕООД - изображение 4
Ключови думи: изграждане индустриални мрежи Варна, разработка енергийни проекти Варна, проекти автоматизация Варна, реконструкции подстанции Варна, проектиране релейни табла Варна, проектиране контролни табла Варна, инженерингова дейност Варна, офис инженерингови услуги Варна
Етикети: Архитектурни услуги, Ел табла, Електро услуги, Електротехник, Проектант
Тази страница е посетена 5526 пъти.
Общо посещение на профила: 12738.
Телефонен номер е поискан 163 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка