Детска градина Хасково

Целодневна детска градина в град Хасково предлага целодневна грижа и обучение на деца, предучилищна подготовка и индивидуален подход към всяко дете.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Предучилищна подготовка за деца в Хасково

Целодневна детска градина в град Хасково предлага грижи и възпитание за деца на възраст до 6 години. Детската градина си е поставила за приоритет личностното развитие на децата, тяхното обучение и подготовка за училището.

Детската градина разполага с няколко групи, в които да се приемат децата, като във всяка група се набляга на развитието на детето, обучението му, грижата за него и възпитанието, да се научи да общува и да създава приятелства.

В групите на детската градина се създават условия за творческо и личностно развитие, овладяват се различни форми на познание и се развиват качествата на децата да общуват, да творят и да се забавляват. Екипът от специалисти, работещи в детската градина провокира интересите на децата към нови познания, да търсят и намират отговорите на въпроси, които ги интересуват, да общуват с другите деца и с родителите си.

В групите на детската градина децата ще получат информация за природата, взаимоотношенията и общуването в групата и подготовката за училище.

Ключови думи: обучение деца детска градина Хасково, целодневна детска градина Хасково, предучилищна подготовка деца Хасково, обучение деца детска градина Хасково,
Етикети: Детски градини
Тази страница е посетена 1854 пъти.
Общо посещение на профила: 3602.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка