Риба и рибни продукти | Риба и рибни продукти София

Фирма извършва внос и търговия с риба и рибни продукти. Дружеството се намира в град София и предлага разнообразие от рибни продукти и деликатеси.

Рейтинг 5
Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Внос и търговия с риба и рибни продукти в София-Орландовци

Фирма извършва внос на риба и рибни продукти. Целта на вноса е да осигури на вътрешния пазар и на българските потребители, риба и рибни продукти с високо качество, в големи количества и на конкурентни цени.

Освен внос, фирмата извършва и износ на риба и рибни продукти. Стреми се да увеличи разнообразието и броя на изнасяните продукти, според вкусовите предпочитания на потребителя и търсеното на външния пазар.

Фирмата извършва търговия на едро с риба и рибни продукти на българския и чуждият пазар. Предлага:

  • охладена и прясна риба и рибни продукти
  • замразена и прясна риба
  • морски деликатеси
  • пушена и маринована риба

Вътрешнофирмената политика, стандартите и законите във фирмата, налагат високото качество на продуктите, чието спазване е основна задача на служителите и ръководството на фирмата.

Внос и търговия с риба и рибни продукти в София-Орландовци - Риба и рибни продукти София
Внос и търговия с риба и рибни продукти в София-Орландовци - Риба и рибни продукти София - изображение 1Внос и търговия с риба и рибни продукти в София-Орландовци - Риба и рибни продукти София - изображение 2Внос и търговия с риба и рибни продукти в София-Орландовци - Риба и рибни продукти София - изображение 3Внос и търговия с риба и рибни продукти в София-Орландовци - Риба и рибни продукти София - изображение 4
Ключови думи: търговия риба София Орландовци, рибни продукти София Орландовци, внос риба София Орландовци, внос рибни продукти София Орландовци, рибни деликатеси София Орландовци, внос рибни деликатеси София Орландовци, пакетаж риба София Орландовци
Етикети: Рибен магазин , Рибни деликатеси, Рибни продукти
Тази страница е посетена 11681 пъти.
Общо посещение на профила: 27970.
Телефонен номер е поискан 221 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка