Денонощни грижи за стари хора - ДСХ Кенана Хасково

Дом за стари хора Кенана град Хасково полага денонощни грижи за стари хора и такива със сетивни нарушения.

ДСХ Кенана Хасково - Infocall.bg
ДСХ Кенана Хасково - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Денонощни грижи за стари хора

Дом за стари хора Кенана град Хасково полага денонощни грижи за стари хора и такива със сетивни нарушения. Полаганите грижи имат медицински и социален аспект.

Грижата за здравето на настанените е приоритет, като се предлагат много добри условия за хранене, грижи и наблюдение на възрастните хора. Медицинският персонал полага адекватни грижи, като същевременно поддържа връзка със семействата на настанените.

В трапезарията на Дома се провеждат хранения по няколко пъти на ден, като изготвеното меню се променя спрямо нуждите на настанените. Това включва и определен хранителен режим и спазване на диета.

Денонощните грижи включват и полагане на усилия за социализация на възрастните, които имат проблеми от различен характер. Така се засилва положителния ефект от престоя в хосписа и лицата се чувстват значително по-добре.

В своето свободно време възрастните могат да се занимават с различни дейности. Организират се разнообразни мероприятия. Някои от тях са трудотерапия и музикотерапия. Предоставя се възможност за реализация на потенциала на възрастните.

Денонощни грижи за стари хора  - ДСХ Кенана Хасково
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от ДСХ Кенана Хасково
Ключови думи за услугата: денонощни грижи стари хора
Тази страница е посетена 1263 пъти.
Общо посещение на профила: 28989.
Телефонен номер е поискан 576 пъти.