Избор на подходяща трудотерапия за възрастни хора с умствена изостаналост в община Камено - ДПЛУИ Русокастро

ДПЛУИ Русокастро, община Камено, осигурява адекватен избор на подходяща трудотерапия на пълнолетни лица с умствена изостаналост.

ДПЛУИ Русокастро - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Избор на подходяща трудотерапия за възрастни хора с умствена изостаналост в община Камено

ДПЛУИ Русокастро, община Камено, осигурява адекватен избор на подходяща трудотерапия на пълнолетни лица с умствена изостаналост. Терапията е насочена към развиване на заложбите, към постигане на по-високо ниво на социализация, към обучение и създаване на чувство за пълноценност в настанените.

За всеки един възрастен се извършва избор на най-подходящата за него терапия, като предвид се вземат неговите способности и умения. Организират се както индивидуални, така и групови занимания.

Трябва да се отбележи, че вероятността да се повлияе положително на подобрението и емоционалното състояние на възрастните е много по-голямо ако се приложи подходящата трудотерапия. И именно изборът на точната дейност е много важен, защото няма да има ефект или той ще бъде минимален.

Автор:

Избор на подходяща трудотерапия за възрастни хора с умствена изостаналост в община Камено - ДПЛУИ Русокастро
Избор на подходяща трудотерапия за възрастни хора с умствена изостаналост в община Камено - ДПЛУИ Русокастро - изображение 1Избор на подходяща трудотерапия за възрастни хора с умствена изостаналост в община Камено - ДПЛУИ Русокастро - изображение 2
Подобни от категорията
Още дейности предлагани от ДПЛУИ Русокастро
Ключови думи за услугата: избор подходяща трудотерапия пълнолетни лица с умствена изостаналост Русокастро Камено, трудотерапия Русокастро Камено
Тази страница е посетена 2850 пъти.
Общо посещение на профила: 29559.
Телефонен номер е поискан 314 пъти.