Основно образование община Лом | ОУ Св Св Кирил и Методий Ковачица

Основно училище Св. Св. Кирил и Методий село Ковачица, община Лом - прием на първокласници и обучение на ученици от 1 до 7 клас. Участва в множество проекти и предлага качествено образование.

Рейтинг 5
ОУ Св Св Кирил и Методий Ковачица - Infocall.bg
ОУ Св Св Кирил и Методий Ковачица - Infocall.bg
село Ковачица
Ул. Десета №10
Моля, попълнете на кирилица!
За училището

Участие в проекти Ковачица-Лом

Основно училище Св. Св. Кирил и Методий село Ковачица, Община Лом извършва прием на първокласници и обучение на ученици 8 клас за придобиване на диплома за основно образование.

Ролята на учебното заведение не е само образователна, но също така възпитателна и социална. Обучението се извършва от висококвалифицирани преподаватели и педагози в една смяна, целодневна.

Преподавателите в основното училище работят по програма утвърдена от МОН, като използват традиционни и съвременни методи за обучение, с чиято помощ да ангажират вниманието на своите възпитаници. Тяхна цел е да им предадат учебния материал, така че да е разбираем и лесен за запомняне.

Учениците от ОУ Св. Св. Кирил и Методий Ковачица в село Ковачица редовно вземат участие в редица проекти. Някои от проектите, в които участват учениците от основното училище, са:

  • Успех;
  • Национална програма ИКТ в училище;
  • Ученически бисери.

Целта на проектите и програмите, в които основното училище участва, е осигуряването на допълнително обучение на учениците за повишаване на нивото на техните постиженията по общообразователна подготовка.

Работи се и по проект Квалификация на педагогическите специалисти.

Автор:

Участие в проекти Ковачица-Лом - ОУ Св Св Кирил и Методий Ковачица
Участие в проекти Ковачица-Лом - ОУ Св Св Кирил и Методий Ковачица - изображение 1Участие в проекти Ковачица-Лом - ОУ Св Св Кирил и Методий Ковачица - изображение 2Участие в проекти Ковачица-Лом - ОУ Св Св Кирил и Методий Ковачица - изображение 3Участие в проекти Ковачица-Лом - ОУ Св Св Кирил и Методий Ковачица - изображение 4
Ключови думи: основно образование Ковачица Лом, участие проекти Ковачица Лом, прием първокласници Ковачица Лом, обучение ученици Ковачица Лом, oбществен съвет ОУ Св Св Кирил и Методий Ковачица, основно училище Ковачица Лом
Етикети: Основно училище, Прием за първи клас
Тази страница е посетена 2416 пъти.
Общо посещение на профила: 6044.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка