Лечение болки в кръста във Варна - Phisio Health

В рехабилитационен кабинет Phisio Health в град Варна се извършва лечение на болки в кръста.

Phisio Health - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Лечение болки в кръста във Варна

Болка в кръста - една от най-честите патологии. За съжаление в днешно време много често и най-добрите специалисти в света не знаят винаги каква е причината. Поради тази причина има толкова много теории и лечения. Това, което ние ви предлагаме щателен преглед, който представлява тестване стабилността на вашето тяло и контрола на мускулите, изследваме подвижността във всяка една става и като цяло всичко свързано с проблеми на вашето тяло( кога, как, и при какви условия се предизвикват). След като преценим какво се случва с вас, ви даваме най-доброто, което може да помогне за вашия проблем. От мобилизация на нервната система до мобилизация на фасетните ставички на гръбначния стълб, до масаж с тригерни точки и кинезиотейпинг, който да коригира вашата неправилна поза. Ние разчитаме много на самолечението (даваме силно специализирани упражнения за вашия гръб). По този начин ние даваме шанс вие сами да се справите с проблема, така пестим от вашите средства и време. Ако имате оток може да приложим лимфен дренаж, оточен масаж, или кинезиотейп, който да действа противооточно. Когато имате гръбначно изкривяване за нас е важно да си направите рентгенова снимка във фас и профил. Има няколко причини, за да си направите тези снимки:

  • 1 да видим на какво ниво и къде точно е изкривяването;
  • 2 да видим коя степен е изкривяването;
  • 3 да преценим какви упражнения да ви предложим;
  • 4 след нашето лечение да видите резултатите.

Ние предлагаме мобилизация на определени прешлени, обучение в правилна постурална поза, обучение на само корекция чрез корекционен тейп, който напомня кое е правилната позиция, масаж за релаксиране на напрегнатата мускулатура и упражнения, които да коригират и да мобилизират "заспалите мускули" които са изключително важни. За нас е важно да разберем на какво легло се спи, на какъв стол и бюро се учи. За да бъде лечението адекватно и максимално ефективно ние наблягаме на всеки един детайл.

При болка в движение, независимо от това дали е гръбначен стълб, ръка, крак ние разполагаме с едно от най - мощните оръжия срещу болката и това е Мълиган концепцията. Нейните правила са:

  • 1 по време на терапията 100% безболезненост (това означава 100% безопасност)
  • 2 моментален ефект!
  • 3 дълготраен ефект!

Освен това следим всеки ваш навик, начина, по който минава деня ви и от там изграждаме промяна на навиците с цел не просто да променим усещането за болка, но и премахването на причината, която е предизвикала болката.

При неврологични заболявания като Множествена склероза, инсулт, Паркинсон, изграждаме цялостна програма, какво можете какво ви липсва и най-важното съобразяваме се на 100% с вас и вашите желания!!!

От това, което сме диагностицирал поставяме краткосрочни и дългосрочни цели. Обединяваме усилията си с вашите близки като ги обучаваме какво трябва да правят, така че дори когато не сме до вас да имате лечение, което ще подобри резултатите, които искаме да постигнем. Изграждаме подходяща обстановка, така че можете да сте напълно самостоятелни ако е възможно. Целта ни е винаги да изкараме максимума от вас.

Автор:

Лечение болки в кръста във Варна - Phisio Health
Подобни от категорията
Още КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ предлагани от Phisio Health
Ключови думи за услугата: лечение болки кръста Варна
Тази страница е посетена 1981 пъти.
Общо посещение на профила: 54431.
Телефонен номер е поискан 518 пъти.