Рехабилитатор във Варна - Phisio Health

Медицински кабинет Phisio Health в град Варна разполага със специалисти рехабилитатори.

Рейтинг 1
Phisio Health - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Рехабилитатор във Варна

Специалността рехабилитатор се завършва в Медицински колеж. В различните институти тя варира между 3 и 4 години. Тази специалност е аналогична с кинезитерапевт с малки разлики. За това в цял свят е обединена в специалността физиотерапевт. Същността на рехабилитацията е да възстанови пациента до нормалния му начин на живот или да използва максимално капацитета на пациента така, че пациента да развие максимума на неговите възможности. Рехабилитаторът разполага с изключително ефективни средства с борба спрямо проблемите свързани с опорно-двигателния апарат, но за съжаление в България те слабо известни. Ние гарантираме за качеството на нашите услуги и безопасността им. Ако търсите начин, по който искате да си помогнете за вашето здраве без странични ефекти без оперативна намеса, без опасност за вас вие сте избрали правилната терапия! Медицински кабинет Phisio Health в град Варна разполага със специалисти рехабилитатори, които извършват лечение и рехабилитация на пациенти с хронично обострени и остри заболявания на опорно - двигателният апарат.

В работата си, специалистите от Phisio Health използват съвременни рехабилитационни процедури и методи с доказан ефект. В медицинския кабинет се предлага много голямо разнообразие от масажи и възстановителни програми.

Автор:

Рехабилитатор във Варна - Phisio Health
Подобни от категорията
Още КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ предлагани от Phisio Health
Ключови думи за услугата: рехабилитатор Варна, съвременни рехабилитационни процедури Варна, възстановителни програми Варна
Тази страница е посетена 2796 пъти.
Общо посещение на профила: 50159.
Телефонен номер е поискан 420 пъти.