Частен начален учител Плевен | Милена Борисова

Частен учител Милена Борисова предлага индивидуални уроци по математика и български език за ученици, писане на домашни, подготовка за първи клас и състезания, както и кандидатстване след 4 клас, уроци за начално ограмотяване в град Плевен.

Рейтинг 4
Милена Борисова - Infocall.bg
Милена Борисова - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за Милена Борисова

Частен учител начално образование Плевен

Дипломиран магистър по Начална педагогика Милена Борисова с първа професионална квалификационна степен, преподава на ученици от начален етап /1- 4 клас/ по всички образователни направления в българското училище.

Частният начален учител предоставя допълнителни уроци и подпомага работата на Вашето дете в училище и вкъщи по учебните дисциплини:

  • Български език и литература;
  • Математика;
  • Околен свят;
  • Човекът и обществото:
  • Човекът и природата;
  • Развитие на речта;
  • и други.

Непрекъснато да провокираш и предизвикваш децата да търсят, да питат, да проучват, да планират и откриват. Да не се отказват и успяват да се справят във всякакви ситуации. Да свикнат да търсят решенията вътре в себе си, да разчитат на интуицията и собствените сили и възможности, а не машинално да възпроизвеждат въведена отвън информация. Така вярвам, че се възпитават млади хора, които са убедени в способностите си, отстояващи интересите си, открити и любопитни към света.

www.milena-borisova.com

Частен учител начално образование Плевен - Милена Борисова
дейности
Ключови думи: частен учител Плевен, частен учител начално образование Плевен, индивидуални частни уроци за ученици Плевен, частни уроци математика Плевен, частни уроци български език Плевен, писане на домашна работа Плевен, уроци начално ограмотяване Плевен, уроци подготовка за първи клас Плевен, подготовка ученици състезания Плевен, подготовка на ученици кандидатстване след 4 клас Плевен, да се учим да разказваме Плевен, школа за частни уроци Плевен, занимания с учител вкъщи Плевен, учител вкъщи Плевен, учител за домашни Плевен
Етикети: Уроци по математика, Учебен център
Тази страница е посетена 2045 пъти.
Общо посещение на профила: 8862.
Телефонен номер е поискан 91 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка