Индивидуални частни уроци за ученици Плевен - Милена Борисова

Частен начален учител Милена Борисова предлага индивидуални уроци за ученици в град Плевен.

Милена Борисова - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Индивидуални частни уроци за ученици Плевен

Начален учител Милена Борисова преподава на ученици от начален етап /1- 4 клас/ по всички образователни направления в българското училище в Плевен.

Частният начален учител предоставя допълнителни уроци и подпомага работата на Вашето дете в училище и вкъщи.

Водещо в работата на добрия учител е децата да се научат да мислят, да се поставят в реални ситуации, да търсят решения на всякакви казуси. Да учат, за да знаят, а не да наизустяват и да се борят за оценки.

Преподаденият от учителя материал в час трябва да се закрепи в детското мислене, затова е важно да се упражни и приложи от детето в различни ситуации. Така сигурно се усвоява новото учебно съдържание. Именно това е ролята на домашния учител — да установи доколко детето е разбрало урока, къде се затруднява, какви пропуски има и да приложи подходящите спрямо всяко дете подходи да се попълнят пропуските.

Разбира се нагласите и темповете на всяко дете са различни. Затова в началото учителят до голяма степен може да подпомага работата на ученика. Но колкото повече знания, умения и компетентности усвоява детето, толкова по- уверено и самостоятелно става то в работата си. Тогава допълнителните упражнения и задачи, използването на новите технологии за разнообразяването на подготовката предоставят съвсем нови, по- високи хоризонти пред детето, които са важна основа за цялостното му развитие.

www.milena-borisova.com

Индивидуални частни уроци за ученици Плевен - Милена Борисова
Подобни от категорията
Още дейности предлагани от Милена Борисова
Ключови думи за услугата: индивидуални частни уроци ученици Плевен
Тази страница е посетена 593 пъти.
Общо посещение на профила: 8660.
Телефонен номер е поискан 88 пъти.