Подготовка на ученици за състезания и кандидатстване след 4 клас Плевен - Милена Борисова

Частен учител Милена Борисова - Подготовка на ученици за състезания и кандидатстване след 4 клас в град Плевен.

Рейтинг 5
Милена Борисова - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Подготовка на ученици за състезания и кандидатстване след 4 клас Плевен

Частен учител Милена Борисова - Подготовка на ученици за състезания и кандидатстване след 4 клас в град Плевен.

Подготовка на ученици за участие в математически състезания и за успешно представяне на изпитите за прием в математически паралелки и гимназии след 4. клас.

Подготовка на ученици за участие в състезания по български език и литература и прием след 4 клас.

Състезанията от националната математическа надпревара са от най- високо ниво.Това са състезания за знаещи, можещи и обичащи математиката ученици, изискващи задълбочена подготовка и знания, надхвърлящи задължителния образователен минимум. Някои от състезанията са ключови, тъй като победителите получават прием в редица математически гимназии в страната. Участието и класирането не става само с набавяне на сборници и голямо желание. Успешната работа по математика и български език и литература започва още преди първи клас и е плод на много труд и постоянство в учебните часове и допълнителна работа на по- високо ниво.

Състезанията по български език и литература изискват комплексна подготовка, свързана с писането на диктовки, работа по граматика и писането на съчинения. Изграждането на умения за говорене и слушане; на практическото приложение на граматическите правила вместо на сухото заучаване на правилата са едни от важните моменти в подготовката на учениците за състезанията.

www.milena-borisova.com

Подготовка на ученици за състезания и кандидатстване след 4 клас Плевен - Милена Борисова
Още дейности предлагани от Милена Борисова
Ключови думи за услугата: подготовка ученици за състезания Плевен, подготовка на ученици кандидатстване след 4 клас Плевен
Тази страница е посетена 379 пъти.
Общо посещение на профила: 5659.
Телефонен номер е поискан 47 пъти.