Уроци български език Плевен - Милена Борисова

Начален учител Милена Борисова преподава частни уроци по български език и литература на ученици от начален етап /1 — 4 клас/ в Плевен.

Милена Борисова - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Уроци български език Плевен

Начален учител Милена Борисова преподава частни уроци по български език и литература на ученици от начален етап /1 — 4 клас/ в Плевен.

По традиция ограмотяването е с приоритетно значение за началното училище, тъй като овладяването на четенето и писането в единство с разбирането е основополагащо средство за успешно обучение в училище. В този смисъл работата на частния учител е насочена към:

  • Овладяване механизми на четене и писане чрез разнообразна практическа дейност, като правилното писане под диктовка и гладкото четене са базисна основа за по-нататъшната работа на ученика;
  • Четене и писане с разбиране на прочетеното и написаното, извличане на информация от прочетено и написано;
  • Изграждане на уменията за говорене и слушане;
  • Практическо приложение на граматическите правила, а не само заучаване на самите правила. Тук се работи в детайли върху всяка една граматическа особеност;
  • Заедно с всичко изброено се изгражда умението да се пише текст — преразказ или собствен текст — съчинение.

Не се справяте особено добре в часа по български език и то, защото правописът ви куца? Не се безпокойте не сте единствените и при желание лесно може да се справите с този проблем. Както се сещате лечението е четене. Това е така, тъй като чрез четенето ние лесно тренираме въображението си да създава определени светове, описани в дадена книга, което е една много добра подготовка лесно и бързо да визуализираме мечтите си и да не спираме да ги следваме, тъй като вече сме се докоснали до тях, макар и само ментално.

www.milena-borisova.com

Уроци български език Плевен - Милена Борисова
Подобни от категорията
Още дейности предлагани от Милена Борисова
Ключови думи за услугата: уроци български език Плевен
Тази страница е посетена 688 пъти.
Общо посещение на профила: 8861.
Телефонен номер е поискан 91 пъти.