Автосервизи леки автомобили

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Автосервизите са места, където се извършват ремонти на всички марки леки автомобили.
Автосервизите за леки автомобили са място за диагностика, ремонт и поддръжка на автомобили. В зависимост от големината си, автосервизите за леки автомобили могат да се състоят от различни части: бояджийна, тенекеджийна част, монтьорска.
Автосервизите за леки автомобили се разделят на специализирани и неспециализирани. Специализираните автосервизи са тези, в които се извършва ремонта на определена марка коли.
Автосервизите за леки автомобили разполагат с висококвалифицирани автомонтьори, които извършват ремонт и обслужване на автомобили.
Основната цел на автосервизите за леки автомобили е да предложат на своите клиенти високо качество, прецизно обслужване, кратки срокове на изпълнение.
В Автосервизите се извършват ремонти на: двигател; трансмисия; окачване; охладителна система; горивна система; електрическа система; стартери и алтернатори дизелови и бензинови двигатели и други. В някои от автосервизите за леки автомобили се извършва и компютърна диагностика.
Автосервизите за леки автомобили, които ще откриете във фирмения каталог извършват за своите клиенти прецизно обслужване в кратки срокове.
За извършените услуги автосервиза за леки автомобили се стреми да се доближи до изискванията на производителя.

Категория "Автосервизи леки автомобили" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.