Агенции по превод и легализация

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В национален информационен каталог www.infocall.bg ще откриете списък с адресите и телефоните на Агенции за превод и легализация в цялата страна.
Агенциите за превод и легализация са оторизирана от Министерството на външните работи (МВнР) с договор да извършват официални преводи, както от български език на чужди езици, така и от чужди езици на български език.
Някой от Агенциите за превод и легализация предлагат на клиентите от цялата страна възможност да направят поръчка за превод и легализация на даден документ и да го получат, без да напускат свят дом или офис.
Агенциите за превод и легализация разполага с екипи от висококвалифицирани преводачи, които в кратки срокове могат да направят качествен превод на: официални документи, специализирана и художествена (юридическа, медицинска, техническа и др.) литература на различни езика.
Наличието на опитни преводачи в Агенциите за превод и легализация дава възможност бързо и точно да се направят: легализация на официални документи с Апостил; заверки в държавни учреждения и институции на Република България; заверка на официални документи в консулства на чужди държави в Република България; заверки на преводи.
Ценовата политика на Агенциите за превод и легализация е пряко насочена към постоянно поддържане на атрактивни цени и високо качество на предлаганите и извършвани от тях услуги.
Категория "Агенции по превод и легализация" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!