Химическо чистене и перални

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
Фирмите, предлагащи химическо чистене и перални услуги, са позиционирани в градовете и най-вече в техния център, в големите квартали, около студентски общежития и квартири. Основното преимущество на предлаганите услуги е пестенето на време за пране, сушене и гладене.
Основните услуги, които се предоставят, са: почистване, пране и изсушаване на текстилни и кожени изделия, професионално почистване на домове и офиси, парно гладене и гладене с ютия, омекотяване, промишлено пране. В пералните се извършва индивидуално пране за физически лица, включващо пране на дрехи, бельо, одеяла, пердета, завеси, покривки, работно облекло и пране за фирмени клиенти. За вторите трябва да се сключи договор за извършване на услугите. Към фирмите влизат и хотели, ресторанти, кафенета, шивашки фирми и ателиета, болнични заведения, детски градини и ясли и други.
Нова услуга, която навлиза все повече, е доставка на изпраните дрехи и други до адрес.
С все по-голямото разпространение на фирми за химическо чистене и обществено пране, се предлагат и допълнителни услуги, като: текстилно боядисване на памучни и кожени изделия, професионално почистване на мебели в дома и офиса, пакетиране на поръчката и други.
Клиентите на обществени перални и фирми за химическо чистене трябва да знаят, че се предлагат отделни услуги за едноцветно и разноцветно пране.
Някои фирми, извършващи химическо чистене и перални услуги, са членове на Асоциацията за промишлено пране в България.
Категория "Химическо чистене и перални" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!