Погребални бюра и агенции - страница 4

Изпратете запитване на всички в тази категория.
Не се чете? Смени текста.
Код за сигурност
В национален информационен център www.infocall.bg ще намерите списък с адресите и телефоните на Погребални бюра и агенции в цялата страна.
Погребалните бюра и агенции извършват траурни услуги. Създадени са от принципите на коректността и професионализма в обслужването.
Някои от Погребалните бюра и агенции разполагат с първия частен траурен дом, в който има изградени: магазин, ритуална зала, зала за подготовка на покойници, хладилна камера за съхранение на покойници, работилница за надгробни плочи и паметници.
Погребалните бюра и агенции са създадени в съответствие с изискванията на Европейския съюз за погребални услуги и отговаря на приетия у нас Български Държавен Стандарт.
Част от Погребалните бюра и агенции членуват в Съюза на траурните фирми в България. Те декларират, че спазват Етичния кодекс на Съюза.
Погребалните бюра и агенции ще отговорят на всички Ваши въпроси свързани с организирането на погребение. Служителите им държат на етичните норми на поведение, на разбиране и коректност в този наистина труден за всеки момент.
Погребалните бюра и агенции осигуряват разнообразие от траурни букети, венци, както и тяхната доставка. Освен това изработват черно-бели и цветни некролози по желание на своите клиенти или по модел от каталог.
Погребалните бюра и агенции приемат поръчки за надгробни паметници и плочи с надпис на и порцеланови снимки.
Категория "Погребални бюра и агенции" - информация за адрес, населено място, телефон и факс, работно време, email и контакт. Запази час.
Не се намерихте в списъка?

Добави фирмата си в тази категория. Напиши име на фирма и телефон и ние ще се свържем с теб!